Newsy

1 marca dniem fanów „Serii Niezgodnej: Wiernej”

Nurtuje Cię, jak do roli Tris w „Serii Niezgodnej: Wiernej” przygotowywała się Shailene Woodley? Chcesz wiedzieć, co dalej czeka postacie Octavii Spencer i Zoe Kravitz? Albo kim będzie tajemniczy David grany przez Jeffa Danielsa? Dzięki nowoczesnej technologii i tagowi #PledgeAllegiant Day możesz wszystkie pytania zadać im osobiście! Fani serii 1 marca z pewnością nie będą rozstawać się ze swoimi smartfonami.

Podczas #PledgeAllegiant Day gwiazdy będą odpowiadać na pytania fanów w mediach społecznościowych. Aby zadać pytanie swojemu ulubionemu aktorowi wystarczy 1 marca użyć tagu #AskPledgeAllegiant. Shailene Woodley na swoich fanów czekać będzie na Facebooku (9:00am PST/12:00pm EST), Zoe Kravitz będzie odpowiadać na pytania zadawane przez Snapchata i Twittera (12:00pm PST/3:00pm EST). Za pośrednictwem Twittera będzie można nawiązać kontakt także z Octavią Spencer (1:00pm PST/4:00pm EST) i Jeffem Danielsem (2:00pm PST/5:00pm EST).
 
Już teraz można wysyłać swoje pytania do Veronici Roth, autorki książki, na podstawie której powstał ten filmowy przebój:
http://the-divergentseries.tumblr.com/
 
Tego dnia odbędzie się również premiera kolejnego fragmentu filmu. #PledgeAllegiant Day przez cały dzień relacjonowany będzie też za pośrednictwem Instagrama, warto tam zaglądać. Co godzinę będzie udostępniane kolejne zdjęcie, relacjonujące rozmowy z fanami.

 

„Seria Niezgodna: Wierna” w kinach od 11 marca.

Seria Niezgodna: Wierna

Seria Niezgodna: Wierna

Akcja Science-Fiction Od lat: 12 121 min

Więcej o filmie
ENEMEF: Noc Niezgodnej z premierą Wiernej

ENEMEF: Noc Niezgodnej z premierą Wiernej

Więcej o filmie
Komentarze

Dodaj swój komentarz do 1 marca dniem fanów „Serii Niezgodnej: Wiernej”

Aby dodać komentarz, zaloguj się lub zarejestruj.

komentarze|0

Nie ma jeszcze żadnych komentarzy.

nikitka

nikitka

04.03.2016, 17:16:50

LUDZIE! jak można ten chłam, to totalne dno nie nadające lub może nadające się wyłącznie na kasety VHS z poprzedniego tysiąclecia wpuszczać na DUŻY EKRAN!!!!! dystrybutorowi chyba jajniki już po ścianach biegają z wrażenia